Evenementen

Op het Malieveld zijn verschillende soorten evenementen, zoals het circus, muziekevenementen, diverse demonstraties (betogingen), manifestaties en nog veel meer!

 

Zo is er in maart de City Pier City Loop; een halve marathon waar zo’n 150.000 bezoekers op af komen. Tijdens Koningsdag is er Kermis op het malieveld. Op 5 mei is er een Bevrijdingsfestival. In het laatste weekend van juni is er de Nationale Veteranendag; een dag waarop Nederlandse veteranen – die waar dan ook ter wereld gediend hebben – worden geëerd. In september genieten we van de Tong Tong Fair (de oude Pasar Malam Basar) met ongeveer 100.000 bezoekers. Dit is het grootste Indische festival ter wereld. En – last but not least – tijdens de kerstperiode is er het Kerstcircus.

Dit is slechts een greep uit het ruime aanbod evenementen die het Haagse Malieveld rijk is. Wilt u op de hoogte blijven? Bezoek dan regelmatig onze site!

Aankomende evenementen:

29 juni Nederlandse Veteranen dag

Alle grote evenementen in onze achtertuin.

Mobiele poffertjes, pannenkoeken en/of wafels

Ons poffertjes- en Oud-Hollands wafelpaviljoen op het Malieveld in Den Haag is in de regio goed bekend. Dat wij sinds 1975 met onze mobiele kramen op diverse feesten en evenementen dezelfde kwaliteit leveren als in ons paviljoen, zal u wellicht nog verbazen!

 

Paviljoen Malieveld op uw locatie

Door onze capaciteit van 300 tot 17.500 porties per dag, kunnen wij gerust stellen dat geen enkel feest of evenement voor ons onmogelijk is. Bij binnen-evenementen is onze apparatuur voorzien van een eigen afzuiginstallatie. Vraag dus gerust om meer informatie want wij zijn er van overtuigd dat wij uw feest of activiteit extra feestelijk kunnen maken en dat de prijs u zeker zal meevallen. Met onze mobiele poffertjes- en/of wafelbakkerij willen we ook uw personeelsfeest, jubileum of (sport-)evenement komen opluisteren.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in al onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of direct via info@malieveld.nl. U kunt ons ook dagelijks bereiken op 070-3639250. Wij staan graag voor u klaar!

Reeds jaren bakken wij voor:

bedrijfsfeesten, openingen en open dagen, openlucht en sport- evenementen,
bejaardentehuizen en verzorginsinstellingen, huwelijken en jubilea en grote cateraars.