Locatie Paviljoen Malieveld

Paviljoen Malieveld is gelegen aan de rand van het centrum van Den Haag op vier minuten loopafstand van het Centraal Station en tegenover het Ministerie van Financiën. Tussen het Malieveld en het Centraal Station, is de Koekamp. Hier zijn onder andere verschillende soorten herten en ooievaars te zien. Op vijf minuten afstand ligt het Binnenhof waar de regering zetelt. Op twee minuten loopafstand de Koninklijke Schouwburg. Aan de achterzijde van het Malieveld bevindt zich het Haagse Bos. In dit bos – wat al eeuwen oud is – kan men urenlang van flora en fauna genieten. Wij hebben de beschikking over een parkeergelegenheid met 18 plaatsen waar men per 1 juni 2021 betaald kan parkeren.

Tevens hebben wij parkeerruimte voor een drietal touringcars.

Bereikbaarheid

Paviljoen Malieveld bevindt zich op korte afstand van het centrum van Den Haag, in de directe nabijheid van het Centraal Station (circa 4 minuten lopen). Het paviljoen is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Per auto

Vanuit Amsterdam / Leiden A4 :

 

Richting Den Haag / Rotterdam volgen (A4). Neem op het Prins Clausplein de afslag Den Haag (A12) en blijf Den Haag volgen. Aan het eind van de Utrechtse Baan linksaf de Zuid-Holland-laan op (verlengde van de Benoordenhoutseweg). Aan het eind linksaf de Koningskade op, Paviljoen Malieveld is dan gelegen aan de linkerkant.

 

Vanuit Utrecht A12 :

 

Den Haag / Zoetermeer volgen (A12). Volg na het Prins Clausplein de borden Den Haag (A12).  Aan het eind van de A12 ‘Utrechtse Baan’ linksaf de Zuid-Hollandlaan op (verlengde van de Benoordenhoutseweg). Aan het eind linksaf de Koningskade op, Paviljoen Malieveld is dan gelegen aan de linkerkant.

 

Vanuit Amsterdam / Haarlem / Leiden / Wassenaar N44 :

 

De N44 volgen die overgaat in de Benoordenhoutseweg en vervolgens in de  Zuid-Hollandlaan. Aan het eind van de Zuid-Hollandlaan linksaf de Koningskade op, Paviljoen Malieveld is dan gelegen aan de linkerkant.

Per openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station:

– tram 9, 15, 16, 17

– bus 20

 

Vanaf Hollands Spoor:

– tram 9, 15, 16, 17

– bus 20

 

Uitstappen bij de halte Malieveld/Korte Voorhout.

 

Kijk voor de laatste info op 9292.nl